Tommola - Pieni talo maalaismaisemassa

Vaihtoehtoja vuorokausimajoituksesta vuosivuokraukseen

Hinnat 1-4 henkilölle

Kauniissa, perinteisessä pihapiirissä pieni (80m2), mukavuuksin varusteltu maalaistalo. Tupakeittiön lisäksi siinä on kaksi makuuhuonetta, wc, sauna ja pesuhuone, jossa pyykkikone ja kuivausrumpu. Leivinuuni antaa miellyttävän lämmön, ja lisäksi siinä voi laittaa  ruokaa, tai leipoa. Keittiössä on jenkkikaappi, liesi, mikro, kahvinkeitin ja tiskikone. Talossa on puu/sähkö- keskuslämmitys.

Kesällä on käytettävissä myös makuuaitta. Aurinkoinen pihapiiri on punamullalla maalattujen rakennusten ympäröimä, mukava ja tasainen  vaikkapa pelailuun. Siellä on myös pallogrilli, pöytä ja tuolit.

Vajaan 1 km:n päässä on vene ja lapsiystävällinen uimaranta. Voi varata rannalta myös grillikatoksen (Muumitalo LINKKI), telttasaunan tai rantasaunan. Juolasvesi on kalaisa ja kirkasvetinen isomman  vesistön osa. Muutama verkkomerkki on odottamassa.

Hyvät mahdollisuudet ulkoiluun, esim. sauvakävelyyn. Vuokraamme kävelysauvoja ja akkumoottoria veneeseen. Lähinaapurissa on kaksi ponia ja mahdollisuus talutusratsastukseen.

Tarjouspyyntö / Viesti

Vuorokausimajoituksesta vuosivuokraukseen!
Vuosivuokra alk. 550 € / kk + kulut 

 

Tommola – Little House in the Countryside

Available for rent for one night or even the full year

A small (80 sq. m) house with modern amenities in a beautiful farmhouse setting.
A living room cum kitchen, two bedrooms, a WC, a sauna and a shower room with a washing machine.
The kitchen is equipped with a wood-fired baking oven, a fridge, an electric cooker, a microwave, a coffeemaker and a dishwasher.

The sunny garden, flanked by red-ochre buildings, is cosy and flat, and is thus suitable for playing games. The garden also has a small charcoal kettle-barbecue, a table and chairs.

Less than 1 km away there is a sandy lake shore for swimming as well as rowing-boat. There is also a BBQ house that can be hired. Lake Juolasvesi is a clear-watered and abounds with fish. It is part of a larger lake system. There are recreational trails close by. We have Nordic-walking poles and a battery-operated outboard motor available for hire.